Γραφιστικές Υπηρεσίες


 

Στη enyo αναλαμβάνουμε να σχεδιάσουμε ολόκληρη την εταιρική σας ταυτότητα. Αυτό περιλαμβάνει τη σχεδίαση:

  • Επαγγελματικών καρτών
  • Φακέλων αλληλογραφίας
  • Επιστολόχαρτου
  • Folder
  • Φυλλαδίου

Η διαδικασία σχεδιασμού της εταιρικής σας ταυτότητας γίνεται με αντίστοιχο τρόπο με αυτή του λογότυπου. Δημιουργούμε παραλλαγές σε καθένα από τα αντικείμενα της εταιρικής σας ταυτότητας και είμαστε σε επικοινωνία μαζί σας, μέχρι να βρούμε από κοινού αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Έτσι, η εταιρική σας παρουσία αποκτά μια ολοκληρωμένη μορφή και βοηθάει σημαντικά την επιχείρησή σας να κερδίσει τις εντυπώσεις και να περάσει πιο εύκολα το μήνυμά της.

 

 

Σχεδίαση λογότυπου


 

Το λογότυπο της επιχείρησής σας είναι το πρώτο στοιχείο που σας φέρνει σε επαφή με τους πελάτες σας, σε οποιοδήποτε μέσο οπτικής επικοινωνίας. Ένα καλά σχεδιασμένο λογότυπο μπορεί να χτίσει ή να καταστρέψει την πρώτη εντύπωση, ενώ μπορεί να καθορίσει σε βάθος χρόνου τον τρόπο, με τον οποίο το κοινό αντιλαμβάνεται την εταιρεία σας και τη φιλοσοφία της.

Στη enyo γνωρίζουμε καλά τη μεγάλη σημασία του λογότυπου και δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη δημιουργία του.

Αφού συζητήσουμε μαζί σας και καταγράψουμε όσο καλύτερα γίνεται τη φιλοσοφία της επιχείρησής σας, τις ανάγκες και τους στόχους που έχετε, καθώς και κάποια ιδιαίτερα σημεία που ενδεχομένως να υπάρχουν, ξεκινάμε να σχεδιάζουμε διαφορετικές προτάσεις.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου είμαστε σε συνεχή επαφή, για να καταφέρουμε να αποτυπώσουμε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Στόχος μας είναι το τελικό λογότυπο που θα πάρετε στα χέρια σας να σας αντιπροσωπεύει στο μέγιστο και να έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα το κάνουν πραγματικά πετυχημένο για πολλά χρόνια.